Hvorfor er jeg her på jorden?

Livets Blog (7-12-2015)
Vi er kommet her til jorden for at udvikle os som sjæle. På det åndelige plan har vi selv valgt dette liv. Vi har rejst gennem dimensioner i tusinder af år for at inkarnere her på jorden og i andre universer, nogen flere tusinde gange.
Livet her på jorden tager udgangspunkt i læren gennem kontraster og dualitet. Konceptet tid hjælper os med at kunne se og følge udviklingen.

Sjælen fødes og kommer på en evig rejse
lys sjælDe fleste af os på jorden husker ikke livet før livet. Det er der en helt nøjagtig grund til, for at vi kan leve livet her på jorden til fyldest, og fokusere på denne opgave som vi har været med til at vælge.
Sjælen “fødes” som novice med et udviklingspotentiale. Sjælen er energi/bevidsthed. Den kan aldrig dø. For at blive fuldkommen har den en masse at lære. Jorden er her et fantastisk sted, for der er så mange udfordringer og begrænsninger. Jorden er dermed én stor skole for os alle. Den dybeste drivkraft for sjælen er at finde tilbage til sig selv, den dybe kærlighed og erkende sig selv i mennesket.
Sjælen er androgyn – den indeholder både det maskuline og feminine princip. Derfor kan vi være begge køn her på jorden, som dermed giver en masse perspektiver og udviklingsmuligheder i kontrasternes univers. Faktisk har alt fysisk en sjæl og dermed bevidsthed. Alt består af energi.

De fleste af os er blevet frataget vores indre lys, oplevelsen af sjælens essens, helt fra tidligt i barndommen pga. svigt, traumer, relationsproblemer osv. Det skaber dyb længsel efter at finde kærligheden og blive hel igen. Længslen begiver os på en rejse, indre som ydre, for at hele os selv igen, og genfinde os selv. Til den vi virkelig er.
Først bliver vi plantet i mørke, for igen at finde lyset. Igen og igen. Hver gang fra forskellige perspektiver (f.eks. mor/barn, offer/bøddel osv.), med forskellige livsvilkår, personligheder og muligheder, afhængig af hvilket land/by/kultur/miljø som vil kunne danne rammen for den bedste udvikling i dette liv. Et offer og en bøddel, vil begge ofte bytte roller i nogen af de næste liv. Det er en kæmpe læreproces – fra hver vinkel og hvert dualistisk perspektiv.
Det siges, at sjælen som inkarnerede som Hitler, reinkarnerede igen som jøde.

Dr.-Wayne-Dryer-520Wayne Dyer, som fornyeligt forlod jorden, glædede sig til dødsprocessen og til “at komme hjem”, hvilket jeg genkender i mig selv. Han talte om, at han havde lavet en aftale med gud, inden han kom til jorden om, at i dette liv ville hans sjæl gerne lære noget mere om selvforsørgelse – det at kunne klare sig selv. Han blev derfor født ind i en familie, som ikke ville have ham, så han kom på børnehjem, og skulle lære at klare sig selv. Det positive element ligger i hans udvikling og i det, at han fandt vejen i dette liv, fandt kærligheden i ham selv, og blev en dygtig forfatter til utallige selvhjælpsbøger om netop det emne. Vi kan blive tjenere af det vi selv har erfaret. Livet giver her dyb mening.

Vores dybeste negative grundfølelse fører os automatisk til at søge den modsatte positive følelse igennem livet. Meningen med livet er bl.a. at transformere denne negative grundfølelse.
Eks: følelsen: Forladt –> Fundet, hel og elsket. Uønsket –> ønsket og elsket. At gennemgå det vi har svært ved og derfra kunne hjælpe andre med tilsvarende.
Det er vigtigt at nævne, at der også er ligeså mange positive årsager til at vi kommer her. Med vores dharma kommer vi som sjæl med medfødte gaver og potentialer fra tidligere liv, som vi kan benytte os af i livet, og især give videre til andre.

Karma, dharma og loven om tiltrækning
Nogen af de love som er universielt gældende, ligesom vi har en tyngdelov her på jorden, er loven om karma (hvad jeg giver og udsætter andre for, ligeledes skal jeg selv opleve) og loven om tiltrækning.
karma2Karma er roden til alt vores smerte, udfordringer og problemer. Der er noget som vi skal lære og noget vi skal igennem, fordi vi skal erfare det – det gavner vores udvikling. Karma er alt det som vi har gjort mod andre på minussiden. Dharma derimod, er pluskontoen – hvad vi har af evner og gaver fra tidligere.
Loven om tiltrækning er den lov som holder alt sammen og får alt til at give mening, den udfolder og samler alt liv til perfektion. En energilov. Universet er sammenkædet og forenet af et stort elektromagnetisk felt.
Som sjæl og menneske, er vi en vibration af energi. Gennem vores tanker, følelser og energi, tiltrækker vi det ydre som i det indre, fordi der er en vibrationsmatch. Vores indre virkelighed skaber den ydre. Vi tiltrækker f.eks. mennesker som har de samme udfordringer, gang på gang, indtil vi har lært lektien. De er den samme energi. Lige tiltrækker lige. Når vi udvikler os ændrer vi vores energi og dermed tiltrækning. Efter som jeg er blevet meget opmærksom på, hvordan denne lov fungerer 24/7, er der meget information at hente om mig selv hvert øjeblik. Den ydre verden fortæller om min indre. Og ligeledes kan jeg ændre den ydre, ved at ændre min indre tilstand.
Disse love holder alting i spil, som skaber og integrerer en højere mening med alt. Loven ER.
Læs evt. indlægget Synkronitet om loven om tiltrækning.

Det er udfordrende at være her på jorden
Mange af os oplever det som en svær opgave at være menneske på jorden. Og det er der ikke noget at sige til. Se blot tilbage i historien og vi har svaret på alt vores karma. Krig, død, lukkethed og ødelæggelse. Vi levede dengang. Det var ikke nogle andre som gjorde det. Vi vidste ikke bedre. Vi skulle igennem det, erfare det. Og her er vi i dag – lidt klogere. Stadig ret primitive.
Bare det, at vi som menneske har en underbevidsthed, og på nuværende tidspunkt kun er bevidste om ca. 10% af det som foregår i vores sind og krop, fortæller mere om en skæbne end en fri vilje.
Vi er ikke herre over livet, og er dybt begrænset i forhold til den tilstand af enhed og ekstase som vi er i, når vi ikke er i en krop f.eks. her på jorden.

Vi er her for at opleve og tage forskellige perspektiver. Vi har alle en kollektiv opgave her, og flere individuelle, dem vi kalder skæbnen. Derudover har vi også en vis portion vilje, hvori læringen også ligger – om at tage valg og udvikle os gennem dem. At følge hjertet fremfor frygten. På det kollektive plan lyder opgaven at forene os med vores dybeste sandhed og være vores lys på jorden. På det individuelle plan kan der være mange små opgaver, møder med andre mennesker, jobs, oplevelser, hvor der skal læres noget, eller vi skal udvikle talenter osv. Der findes ligeså mange aspekter og opgaver som der findes mennesker.
Loven om tiltrækning sørger for at alt sker som det skal.

At se og opleve den dybere mening i alting
Set ud fra menneskets perspektiv, kan det være svært at finde mening i alt vores modgang og udfordringer. At der er en dybere og større plan for det som sker hver dag. For vi er dybt styret af vores personlighed, følelser og er begrænset her i vores krop.
Men ved at løfte perspektivet til det åndelige plan – universets plan, giver det hele meget større mening. Det vil vi erfare når vi igen vågner op (“mennesket dør”), og kommer tilbage til vores virkelige liv som sjæl.
Man kan sige, at hvis vi overhovedet kan tale om en død, så er det at være menneske på jorden. Livet er i det evige.

Smerte er den største læremester her på jorden. Gennem smerte og modstand lærer vi at åbne vores hjerter og udvide vores indre lys. Når vi udvider os, udvider universet sig. Kærlighedens formål er at skabe mere af sig selv. Så enkelt er det, og vi er alle en del af det. Intet er adskilt. Alt er energi.

purpose

Vi må tage ansvaret på os og udleve vores menneskeliv til fuldest, så godt vi kan, og fokusere på at få det bedste ud af det som er givet os. Vi må erfare og opleve så meget vi kan hernede på jorden. Vi kan ikke gøre noget forkert. Ved at åbne indadtil, vil vi starte med at vågne op og finde ind til vores egen dybe mening, vores vej og sandhed. Vi kan kun selv erfare den. Det kræver mod og tillid.
Det ultimative vi kan gøre er at tjene universet og det at stille os til rådighed for det, med det vi nu kan give. Alle har noget særegnet at give og tilbyde til helheden. Det gør forskellighed smuk.
Vi vil blive sendt tilbage, så snart vi har gjort det vi skal her.
Hav tillid til det store plan, du er lige hvor du skal være.
Fra nu og til evig tid.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sårbarhed – Døren til livet
Hvorfor er jeg her på jorden?
Camino de Santiago
Skygger i Byen
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox