John De Ruiter – En oplyst

Livets Blog (13.06.16)
Jeg har været på et 4-dages retreat med John de Ruiter på Møn Retreat Center.
Det har ændret hvem jeg er og oplevelsen af mig selv på et dybere plan.

John havde en fundamental indre opvågnen da han var 17 år. Han blev ét med sit hjerte, væren og universet. Oplyst om man vil.
Han lever indefra i en dyb, let og kærlig væren. Bag om personligheden, Selvet – ja alt det menneskeskabte, som er en formskabt illusion i forhold til det vi virkelig er. Han oplever ingen op og nedture… som os andre, for Selvet styrer ham ikke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den spirituelle terminator
Hans tilstedeværelse kunne jeg virkelig mærke så snart han trådte ind ad døren.
Han kan se dybt ind i andre mennesker, se blokeringer og niveauer af bevidsthed, se alt det ikke-fysiske, og så kan han transmittere energi gennem sig – og den kan forandre menneskers indre til at gå dybere ind i dem selv. Jeg har givet ham navnet Den Spirituelle Terminator.

Når jeg ser John i øjnene oplever jeg mig set ind i hver eneste celle, jeg føler mig elsket i mig selv. Noget åbner sig. Hans blide, dybe, kærlige stemme taler kun til det dybeste sted i os – hjertet og væren. Ingen regler og dogmer. Et sjældent og meget kærkomment væsen i denne verden.
Der er også modstanden ved at møde ham – mit ego føler sig afsløret.

John spejler vores højeste selv, og virker dermed som en magnet på andre mennesker. Derudover er hans væren så dyb, at dem som kommer i nærheden af ham, selv kommer dybt ind i sig selv.
Han ”arbejder” i stilheden og øjenkontakten med den gruppe mennesker han sidder med. Det er stærkt at være i den energi i mange timer.
Hans tilstedeværelse åbner ind til hjertet og den inderste sandhed, og det er stort at møde én som selv kommer fra det sted. Han ER det han taler – intet andet. Det er sjældent set. Det er enormt helende – ubetinget.
Han taler til det “inderste” eller rene i os som er hjertet og endnu dybere bevidstheden, på engelsk “awareness”.
PERSONLIGHED –> SELVET –> HJERTET –> BEVIDSTHED

Min rejse indad og ud i evigheden
Jeg var rørt meget af tiden og ellers oplevede jeg dyb væren og energierne arbejde på alle mulige planer i mit felt.
Jeg havde nogle åbninger inde i mig. Den sidste dag kom jeg så dybt ind i min egen væren, at jeg, som bevidsthed, kunne rejse lige derned hvor jeg ville og opleve derfra. Jeg skulle blot tænke, hvor jeg ville være og sjælen tog mig derhen: Op på scenen og over John, Island, barndomshjem, min lejlighed.. ind i et skab – fantastisk levende, sikke en frihed. Så intens en energi. Dette opleves mere virkeligt end det fysiske liv. I denne dybe tilstand bad jeg om at tale med min afdøde mormor, og hun kom frem med det samme, ligesom jeg kendte hende. Hun sagde, at hun var rigtig glad for at dø, grinede og smilte, og at hun havde det rigtig godt, hvor hun er nu.
Efter denne oplevelse ville jeg høre John om hvad der skete med mig, der var nemlig OPEN MIC efter mødet, hvor man kunne spørge ham frit fra leveren.
Jeg startede med at fortælle til ham, at jeg kom i en form for trance i sidste samling vi havde… han smilede og sagde blidt: ”You didn’t go into trance.. you went on a tour.” Det kunne han så lige se. Jeg smilede. Han fortalte, at jeg gik meget dybt indad, og kom indtil en dybere væren i mig selv. Han ønskede mig ”velkommen til livet” og at jeg skulle være denne væren uanset om jeg kan mærke den eller ej i mit liv, og at jeg skulle fortsætte som jeg gjorde. Tårerne sprøjtede ud fra et dybt sted inde i mig. Vi sad 140 mennesker i ét rum, og jeg sad med en mikrofon i hånden og sad bare og kiggede ham i øjnene. Udfordrende og fantastisk. Jeg er aldrig blevet mødt og set så dybt.

 

 

 

Et billede fra et time langt møde med en dansker her i København, under et “Meeting”, hvor folk kan stille ham et spørgsmål og blive mødt i det.
John bliver selv rørt, taler bare langsomt videre, mens han fører mennesket videre ind i en dybere væren.

 

 

 

 

 

Følg en guru?
Jeg forstår først nu, hvordan folk kan følge en såkaldt oplyst guru. Det kan være stærkt vanedannende at møde én som spejler ens egen fuldkommenhed. Flere hundrede mennesker fra hele verden er flyttet over til Canada til hans hjemby for at følge ham. Det har aldrig været hans hensigt, men sådan blev det. Han holder de såkaldte ”meetings” hver uge, møder som går dybt.
Nogen skal den vej, andre på en anden måde. Kun vi selv kender vores sandhed.
Jeg spiste frokost med ham og konen 2 gange under retreatet, sammen med nogle andre. Jeg oplevede det som nogle af de bedste minutter i mit liv. Bordet var ved at smelte i kærlighed. Jeg fik stillet ham nogle af mine spørgsmål, som han meget fint og elegant svarede på, med et smil og lethed.

Han er yderst professionel og holder sandheden nede på jorden, og svarer ikke på alt – for ikke alt er vi klar til at få sandheden om.
Når 140 mennesker mødes på hjerteplan, bag om alt det vi har tillært os, uden at skulle fikse, reparere noget, gøre noget bestemt.. opstår livet!

John De Ruiter holder løbende retreats og seminarer rundt omkring i verden til rimelige penge, og jeg kan varmt anbefale at møde dig selv… gennem ham.
Tjek evt. hans videoer på YouTube eller læs mere på hjemmesiden: John De Ruiter.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du egentlig lyst til at se din familie?
Vipassana – Meditationsretreat
Naturen er oplyst
Skygger i Byen
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox