True Nature

True Nature startede som begivenheder i naturen i København og omegn, med fokus på stilhed, fordybelse og energi-arbejde. At finde hjem indeni til den indre væren, som selv naturen er.
Gennem flere år ledte jeg hundredevis af deltagere gennem bl.a. Dyrehaven, hvor deltagerne i stilhed blev introduceret til deres dybere indre sande natur.
True Nature hentyder altså til den indre og ydre sande natur – vores sande natur, som er dybere end vores sind, tanker, følelser og krop.

Jeg tilbyder nu Skype-sessioner, hvor jeg kan hjælpe dig til at få kontakt til din sande natur (Essens-åbning).
En direkte og effektiv tilgang til at få en dyb indre kontakt.
Skriv en mail, hvis du er interesseret.

Billeder fra True Nature Events:

Lasse skriver:
“Det eneste vi leder efter er at finde hjem. Ikke i det ydre, i det indre. Når vi fundamentalt åbner vores hjerte til det vi ved er sandt indeni, begynder livet at spire indefra. Det er som at give livet til universet og det begynder at leve indeni os. Vokse og transformere alt i os. En strøm af dyb intimitet, forbundethed og kærlighed uden årsag og uden bånd. Den direkte kilde til dét som vi dybest set er, dét som ikke kan dø. Aldrig kan dø. Vores True Nature.
Mit kald er at åbne mennesker til deres True Nature. Den direkte vej. Den korte vej. Efter mange års erfaring med at åbne til dette indeni, tilbyder jeg nu Skype-sessioner, hvor jeg kan hjælpe med at finde ind til din True Nature”

Tidligere deltagere skriver:

Lene:
Tak Lasse! Der var en fin oplevelse idag – og interessant måde at arbejde med sig selv på!
Har indtryk af at 10 kilometer til fods kan rykke mere end 10 timer hos psykolog….
Isabel:
Det var en dejlig måde at bruge 2 juledag. Sikken min krop, mit sind og min sjæl. Nød den lange gåtur på 10 kilometer i Dyrehaven. Tilstedeværelse her og nu – ro og fred og masser af skønne indtryk.
Tak til Lasse, Susanne og alle jer andre.
Suzana:
Tak for en ualmindelig smuk, kold og klar dag i Dyrehaven. Det var første gang jeg prøvede mindfull walking (10km) som er døren direkte ind i din sanseverden – guidet hele vejen så fint af Lasse, så oplevelsen af at gå stille i stilhed blev en spændende rejse i vores ydre såvel som indre, med små stops undervejs hvor Lasse sørger for at alle får sat ord på egentilstand, på den måde blev vi mere og mere en enhed og samtidig holdt fast i vores egen grounding – en fin tur hvor naturen virkelig er en medspiller … kan kun anbefales at prøve ..tak
Niseema:
Tak for en smuk dag i Dyrehaven i dag. Tak til solen, blæsten, træerne, dyrene, jorden, himlen og Lasse 😉 og I andre, som var med. Det var for mig en lejlighed til at forny min forbindelse med sanselighed, blidhed og langsomhed. Blot ved at gå, stå og sidde og lukke op for livet i og omkring mig.
Christa:
Varmeste anbefalinger til dette event. Prøv det!
Fantastisk oplevelse af at være et med naturen med dejlige øvelser, skøn oplevelse ♥ ♥ ♥
Jeg var med i lørdags og vil absolut deltage igen.
Brian:
Det var en super dejlig oplevelse. True Nature kan klart anbefales!
Marianne:
Tak for en meget fin tur i søndags. Det var på alle måder vidunderligt; vi fik en god guidance hele turen igennem, og der blev skabt et fint energifelt, som gjorde det nemt at få en dyb kontakt til træerne, dyrene, devaerne og ens egen indre kerne. Så smuk en følelse af forbundethed holder sig længe efter. Tak for det.
Mie:
Tak for en dejlig dag i naturen. Det var lige hvad jeg havde brug for! Glæder mig til næste gang.
Anette:
Jeg fandt naturen
Naturen fandt mig
Og… Jeg fandt mig!
Og det var dejligt!
Så tak for det Lasse – True Nature ♥
Lars:
Tak for en dejlig tur med en god turleder!

Følg True Nature på facebook her:Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox