True Nature

True Nature er begivenheder i naturen i København og omegn, med fokus på stilhed, fordybelse og energi-arbejde.
True Nature hentyder til den indre og ydre sande natur; at erfare hvad vi dybest set er – i og med naturen.
Der afholdes også Camino events – for dem som har interesse i at gå caminoen og opleve livet som pilgrim.

 

Billeder fra True Nature Events:

Lasse skriver:
“Naturen betyder alt for mig. Den er mit tempel, min kirke, mit hjem. I den oplever jeg mit sande væsen og jeg kan forny min energi fysisk, psykisk og energetisk.
Den er en kæmpe ressource for os mennesker til at kunne forblive i balance og fordybe os i livets sande natur. Når vi åbner vores sanser og etablerer kontakt til naturen, er der utallige gaver til følge. Denne kontakt har vi glemt i den vestlige verden. Jeg ser den som the missing link til helheden.
Rigtig mange forskningsforsøg beviser, at ophold i naturen kan skabe en dramatisk forbedring for vores helbred, sindstilstand og liv generelt.
Helt fra barns ben elskede jeg at være i naturen. Som dreng på vandreture i alperne med mine forældre. Det meste af tiden i min fritidsordning brugte jeg på markerne og i skoven med vennerne.
Senere tog jeg alene ud i verden, for at være i naturen og fordybe mig. Jeg har bl.a. gået Camino del Norte og hærvejen og mediteret i mange år.
Mit møde med John P. Milton, på ét af sine natur-retreats (Sacred Passage), skabte et endnu dybere fundament i min relation til naturen, som har ført mig til at starte dette i København”

Tidligere deltagere skriver:

Lene:
Tak Lasse! Der var en fin oplevelse idag – og interessant måde at arbejde med sig selv på!
Har indtryk af at 10 kilometer til fods kan rykke mere end 10 timer hos psykolog….
Isabel:
Det var en dejlig måde at bruge 2 juledag. Sikken min krop, mit sind og min sjæl. Nød den lange gåtur på 10 kilometer i Dyrehaven. Tilstedeværelse her og nu – ro og fred og masser af skønne indtryk.
Tak til Lasse, Susanne og alle jer andre.
Suzana:
Tak for en ualmindelig smuk, kold og klar dag i Dyrehaven. Det var første gang jeg prøvede mindfull walking (10km) som er døren direkte ind i din sanseverden – guidet hele vejen så fint af Lasse, så oplevelsen af at gå stille i stilhed blev en spændende rejse i vores ydre såvel som indre, med små stops undervejs hvor Lasse sørger for at alle får sat ord på egentilstand, på den måde blev vi mere og mere en enhed og samtidig holdt fast i vores egen grounding – en fin tur hvor naturen virkelig er en medspiller … kan kun anbefales at prøve ..tak
Niseema:
Tak for en smuk dag i Dyrehaven i dag. Tak til solen, blæsten, træerne, dyrene, jorden, himlen og Lasse 😉 og I andre, som var med. Det var for mig en lejlighed til at forny min forbindelse med sanselighed, blidhed og langsomhed. Blot ved at gå, stå og sidde og lukke op for livet i og omkring mig.
Christa:
Varmeste anbefalinger til dette event. Prøv det!
Fantastisk oplevelse af at være et med naturen med dejlige øvelser, skøn oplevelse ♥ ♥ ♥
Jeg var med i lørdags og vil absolut deltage igen.
Brian:
Det var en super dejlig oplevelse. True Nature kan klart anbefales!
Marianne:
Tak for en meget fin tur i søndags. Det var på alle måder vidunderligt; vi fik en god guidance hele turen igennem, og der blev skabt et fint energifelt, som gjorde det nemt at få en dyb kontakt til træerne, dyrene, devaerne og ens egen indre kerne. Så smuk en følelse af forbundethed holder sig længe efter. Tak for det.
Mie:
Tak for en dejlig dag i naturen. Det var lige hvad jeg havde brug for! Glæder mig til næste gang.
Anette:
Jeg fandt naturen
Naturen fandt mig
Og… Jeg fandt mig!
Og det var dejligt!
Så tak for det Lasse – True Nature ♥
Lars:
Tak for en dejlig tur med en god turleder!

 

Følg True Nature på facebook her:

 Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox