Synkronitet

Livets Blog (20.11.15)
Jeg var på cykel fra Køge til Stevns for noget tid siden, skulle ud og se et bofællesskab. Jeg fik en besked på min mobil, kiggede på den mens jeg cyklede og formåede også at svare på den.
Det var en kvinde som muligvis gerne vil købe min ørn, som jeg har til salg.
Da jeg havde sendt beskeden og akkurat lige havde puttet den i lommen, imens jeg stadig cykler i stærk vind, kigger jeg pludselig til højre og ser 4 lignende ørne-statuer.
Jeg begyndte at grine, og skulle have et billede. Komplet sammentræf.

Det minder mig igen og igen om, hvor meget alting hænger sammen og den indre verden viser sig i den ydre, uden undtagelse. Ofte uden særlig forsinkelse i universet.
Det gør os til kraftfulde medskabere og dermed ultimativt ansvarlige mennesker, selvom vi er stærkt styret af det ubevidste.

Ved at være vågen og nærværende, kommer svarene på vores spørgsmål ligeså meget i det ydre. En tankevibration svares tilbage med samme vibration i universet.

Hvad er det for et problem jeg hele tiden støder på?
Hvem tiltrækker jeg gang på gang? osv. osv.
Vi ændrer hvad vi tiltrækker gennem vores tanker og følelser.
Jeg oplever det næsten hver dag, at mine overbevisninger, ønsker osv. fører mig til et resultat af det jeg tror på, i det ydre. Hurtig afregning.
Tankens kraft og vores forestillingsevne er vores vigtigste kanal til at manifestere det vi ønsker, hvis vi altså ikke har modstand på netop det.
Vejen til succes er ikke = hårdt arbejde (kun hvis du tror det), men at se, mærke og tro 100% på at succesen allerede er en succes… resten kommer af sig selv. Det vi tror… ER.
Vi er og får hvad vi tror på bevidst… og ubevidst (den store lære).2 svar til “Synkronitet”

 1. […] alting i spil, som skaber og integrerer en højere mening med alt. Loven ER. Læs evt. indlægget Synkronitet om loven om […]

 2. Hej.
  Det oplever jeg også tit og bruger det bevidst.
  F.eks. står jeg lige nu og mangler sådan nogle refleksfrakker til mine hunde, som jeg tidligere har købt i Netto – så ønsker jeg at de har dem i næste uge og vips, så er de der :).
  Glædelig Jul og Godt Nyt og spirituelt år.
  Kærlig hilsen
  Elin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Synkronitet
Skygger i Byen
Alkohol – Danmarks åndelighed
Camino de Santiago
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox